AFYONKARAHİSAR / İHSANİYE - Karacaahmet İlkokulu

Karacaahmet İlkokulu

0.272.275 40 06
Adres
Cumhuriyet Mah.Öğrt.Salim KÜÇÜK Cad.No1 Karacaahmet Köyü İhsaniye/Afyonkarahisar
Vizyon
Öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendisine,ailesine,çevresine,vatanına ve milletine faydalı birer birey olarak yetiştirmek.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak Pozitif anlamda değişmeler yapmak,değişikliklere ayak uydurmak.Bilişim ve değişmeler konularında çevremizi ışık tutmak.
Ulaşım
İl merkezinden kalkan köy minibüsü ders başlamadan yaklaşık 15 dakika önce okulumuzda olmaktadır. Okul çıkışında da aynı şekilde okulun önünden öğretmenlerimizi alıp önce ilçeye uğradıktan sonra il merkezine gidiyor. Yolculuk süresi ilçe merkezine yaklaşık 10 dakika, il merkezine yaklaşık 1 saat sürmektedir.
Servis Bilgisi
Özel olarak öğretmen servisi bulunmamaktadır köy minibüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Cumhuriyet Mah. Ö. Salim KÜÇÜK Cad. No:12 Karacaahmet Köyü İhsaniye/AFYONKARAHİSAR
Okulumuz il merkezine 40km,İlçe merkezine 6 km´dir.